042 - 204 210 │ Öppettider: Torsdag-fredag 10:00-15:00. Lördagar 11:00-14:00. Ring 042-204210 för mer info. lene.due@uteplantor.se
Lene Due

Lene Due

Ägare

Inköp växter, design av trädgårdar, bygger idéträdgårdar på olika trädgårdsevenemang. Bokföring och truckkörning + allt annat på Ödåkra Uteplantor.

Erika

Erika

Engagerad säljare

Arbetat med blommor hela sitt yrkesliv.
Brinner för att kunden alltid ska vara nöjd.
Inköp sommarblommor, arbetsledare och är väldigt effektiv i sitt arbete.

Lena

Lena

Återbruksansvarig

Sköter sommarblommor, återbruk och ser till att det är rent och snyggt där hon varit. Kunden ska alltid hitta det de söker.
Skämmer bort sina kolleger med sina bakverk…

Ingrid

Ingrid

Kunnig säljare

Uppväxt på plantskola och har mer än 30 år i branschen. Specialitet träd, buskar och barrväxter.Men gillar allt i trädgården.
Hon har alltid ett skämt på gång…

Lotta

Lotta

Kunnig säljare

Ansvarig för perenner, fröer och andra förnödenheter. Även intresserad av medelhavsväxter, rhododendron och rosor. Ett gott skratt kommer man långt med…

Eva

Eva

Kunnig säljare

Ansvarig för rosor, rhododendron och klätterväxter vilket hon även har väldigt stor erfarenhet av. Mycket engagerad i sitt arbete och alltid på ett strålande humör.

Emelie

Emelie

Kassörska

Vårt senaste tillskott som vill bli trädgårdsmästare. Börjar med att ta hand om er kunder i kassan. Hon ser till att det är ordning och reda och varor blir uppackade i butiken.

Julia

Julia

Kassörska

Jobbar extra under helger i kassan.

Vi är en riktig genuin trädgårdsbutik med kunnig personal. Hos oss får du alltid goda råd antingen det gäller val av växter, anläggning av gräsmatta, plantering eller beskärning.

Ödåkra Uteplantor AB

Fleningevägen 69B
254 75 Ödåkra
Telefon 042 - 20 42 10
Fax 042 - 20 44 09
E-mail lene.due@uteplantor.se

Copyright © 2021 Ödåkra Uteplantor AB. Alla rättigheter reserverade. (Org.nummer: 556477-8990) En hemsida av Capace Media

Top