Öppettider: Vi har nu stängt ned för gott. Tack för alla fantastiska år. lene.due@uteplantor.se

Behöver du blommor?

Söker du efter de perfekta blommorna i Helsingborg?
Då har du kommit helt rätt!

Hos oss finner du blommor till alla möjliga tillfällen med vårt breda utbud av olika blomsorter! Vill du ha en exklusiv blombukett till bröllopet? De perfekta blommorna till dopet? En sista-minuten bukett av blommor till alla-hjärtans dag i Helsingborg? Din lokala blomsterbutik i Helsingborg erbjuder allt från säsongens blommor till de traditionella buketterna som gör varje tillfälle speciellt med hjälp av den underbara känslan av att både ge en bukett till någon vi tycker om eller att få en bukett blommor som förvandlar en grå vardag till en dag att minnas.

Vi hjälper dig att sätta ihop din skräddarsydda bukett här på Ödåkra Uteplantor med vår kunskap och expertis. Vi levererar alltid färska och fräscha blommor och levererar alltid den perfekta buketten till dig oavsett vilken kombination av blommor du än väljer.

Välkomna in till oss här på Blommor Helsingborg för att hitta rätt blommor till just ditt speciella tillfälle!

Vi är en riktig genuin trädgårdsbutik med kunnig personal. Hos oss får du alltid goda råd antingen det gäller val av växter, anläggning av gräsmatta, plantering eller beskärning.

Ödåkra Uteplantor AB

Fleningevägen 69B
254 75 Ödåkra
E-mail lene.due@uteplantor.se

Copyright © 2022 Ödåkra Uteplantor AB. Alla rättigheter reserverade. (Org.nummer: 556477-8990) En hemsida av Capace Media

Top